Podium Etten-Leur

Centraal wonen in Etten-Leur in een omgeving met luxe appartementen en woningen.

Wonen in Podium

Wonen op een locatie in Etten-Leur met allure, dat is het wonen in nieuwbouwplan Podium. Luxe wonen, de half verdiepte parkeerkelder met groen dak en gelegen naast het Oderkerkpark zijn kenmerkend aan Podium. Het plan bestaat uit verschillende appartementen en woningen zoals luxe appartementen, hoek- en rijwoningen waarbij de voormalige locatie van de Nieuwe Nobelaer dezelfde openheid behoudt.

De omgeving

De appartementen en woningen die Podium Etten-Leur rijk is krijgen een unieke locatie. Midden in het centrum, tegenover het Oderkerkpark. Het project wordt omringd door bomen en groen. Rustig wonen in een levendige wijk. Uw eigen plekje waar het heel fijn vertoeven is. Direct gelegen aan het centrum van Etten-Leur en goed te bereiken vanaf de snelweg! Breda en Roosendaal zijn gelegen op 15 minuten rijden vanuit Podium Etten-Leur.

Planning


De start verkoop van nieuwbouwproject Podium Etten-Leur start in het najaar van 2022.

Appartementen

De appartementen worden gerealiseerd in vier afzonderlijke gebouwen, waarbij twee gebouwen worden verbonden middels een gemeenschappelijke half verdiepte parkeerkelder. Deze gaan van 3 tot 5 woonlagen. Geniet van een ruim balkon, veel lichtinval en een geweldig uitzicht over het centrum van Etten-Leur en het aangrenzende stadspark.

Hoek- en tussenwoningen

Eengezinswoningen met voor- en achtertuin. Verschillende woontypes in dezelfde, kenmerkende sfeer. De woningen omvatten twee verdiepingen met een schuine kap met veel lichtinval en een luxe badkamer. De hoekwoningen worden voorzien van een garage. De woningen hebben een praktische leefruimte op de begane grond en tevens een ruime zolderverdieping.

Kopen of huren?

Podium Etten-Leur is voor iedereen. Daarom hebben we zowel koop- als huurappartementen en grondgebonden koopwoningen in het aanbod beschikbaar. Wat heeft uw voorkeur? Beide opties bieden optimaal wooncomfort en moderne faciliteiten.

Op de locatie van de nieuwe Nobelaer

Hier ontstaat Podium Etten-Leur

Schrijf u in en wij houden u op de hoogte!

Inschrijven

Podium Etten-Leur is een ontwikkeling van:

Van Agtmaal Oudenbosch.